Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Ordu bayramda teyakkuzda

Ordu bayramda teyakkuzda
2

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı için gerekli olan tüm tedbirleri aldı. Büyükşehir Belediyesi, OSKİ, zabıta ve cenaze hizmetleri kapsamında bayram tatili boyunca hangi hizmetlerin verileceği konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

Kurumsal Web Tasarım

ORDU (İGFA) – Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alındığının ifade edildiği açıklamada, Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin bayram öncesi ve bayram tatili boyunca halkın sağlığı ve huzurunu ilgilendiren konularda kontrollerini aralıksız sürdürecekleri ve kendilerine gelecek istek ve şikâyetleri anında değerlendirecekleri belirtildi.  

DENETİMLER ARTIRILDI   

Zabıta ekipleri bayram öncesinde iş yerlerinde ruhsat, iş yeri fiziki durumu, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihi konularında denetimler yaptı. Denetimler kapsamında işletmelere halk sağlığının önemi konusunda açıklamada bulunan ekipler, kurallara uyan iş yerlerine teşekkür ederken uymayan işletmelerin ise takipçisi olacaklarını belirtti.  Halk sağlığı için denetimlerini 7/24 sürdüren ekipler, vatandaşın şikâyetleri noktasında kendilerine “153 Zabıta Şikâyet Hattı”nı ve 444 10 52 No’lu telefonu arayarak ulaşmasını istedi.  

MEZARLIKLARDA KUR’AN-I KERİM OKUNACAK

Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesinde kendi sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda genel bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. 19 ilçe şehir mezarlıklarında da Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunacak.

7/24 CENAZE HİZMETİ VERİLECEK   

Bayram boyunca Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğünün 19 ilçede cenaze hizmetlerinin devam edeceğinin belirtildiği bilgilendirmede, “Büyükşehir Belediyemiz bayram boyunca cenaze ve itfaiye hizmetlerinde de gerekli önlemleri almıştır. Cenaze hizmetleri konusunda vatandaşlarımız ALO 188 hattını arayabilir ya da ilgili ilçede görevli olan personellerimize ulaşabilir, Büyükşehir Belediyemizin (0452) 234 86 98 No’lu telefonunu arayarak bilgi alabilir. Vatandaşlarımız hastane, özel sağlık kuruluşları, adli tıp veya aile hekimlerinden almış oldukları Ölüm Belgesini (Defin Ruhsatı) getirdikleri takdirde birimlerimizde görevli personellerimiz kendilerine yardımcı olacaktır” açıklaması yapıldı.  

CENAZE HİZMETLERİ İÇİN HİÇBİR ÜCRET ALINMIYOR 

Yapılan açıklamada, il sınırları içerisinde verilen cenaze hizmetlerinde cenaze yıkama, kefen, mezar tahtası ve cenaze nakillerinden ücret alınmadığı ve bu hizmetlerin Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığı belirtildi.

OSKİ 19 İLÇEDE MESAİDE OLACAK

Alınan tedbirler kapsamında 19 ilçede mesaide olacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) 219 ekiple bayram süresi boyunca mesaide olacak. Vatandaşlar arıza ve ihbar için 185 hattını arayabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.