Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Afyonkarahisar’da İstiklal Marşı’nın kabulü kutlandı

İSTİKLAL MARŞI’MIZIN KABULÜNÜN 101. YIL DÖNÜMÜNDE AFYONKARAHİSAR KAMİL MİRAS ANADOLU LİSESİ’NDE VATAN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Afyonkarahisar’da İstiklal Marşı’nın kabulü kutlandı
2

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 101. yıl dönümünde Afyonkarahisar Kamil Miras Anadolu Lisesi’nde Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Okul salonunda öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen anma törenine, Vali Gökmen Çiçek ve kent protokolü katıldı. Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kamil Miras Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yaşar Kale, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından öğrenciler hazırladıkları oratoryo, tiyatro ve korodan oluşan gösterilerini sundu. Tören sonunda İl merkezi ve merkeze bağlı okullarda “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyelerince ödülleri verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.