Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Nehir Toker, Balkan Gençler Milli Takımına seçildi

Nehir Toker, Balkan Gençler Milli Takımına seçildi
2

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı sporcusu Nehir Toker, Edirne’de düzenlenen 3 Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçme müsabakalarında 50 metre sırtüstü A Finalde Türkiye ikincisi olarak Balkan Gençler Milli Takımına seçildi. Yüzme takımının ilk Milli sporcusu olan Nehir Toker, hem Manisa Büyükşehir Belediyespor’u hem de Manisa’yı gururlandırdı.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı, Edirne’de düzenlenen 3. Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçmelerine Kaan Yalın Çullu, Ayberk Nail Yavaş, Özlem Yetim ve Nehir Toker ile katılım sağladı. Toplamda 14 startta 10 best time yapan sporcular, müsabakaları başarılı bir şekilde tamamladılar.

3.Uluslararası Edirne Cup ve Uzun Kulvar Milli Takım seçme müsabakalarında alınan sonuçlar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav, “Sporcularımız katıldığı 14 yarışın 10’unda en iyi derecelerini geliştirdiler. Bizim için iyi bir yarışma oldu. Bunun yanı sıra kulübümüzün bünyesinde yetişen Nehir Toker, yüzme branşının ilk milli sporcusu ve Manisa’da gençler kategorisinde yüzme branşına seçilen ilk sporcu oldu. 50 metre sırtüstü A Finalde best time yapan Nehir Toker, Genç Bayanlar Türkiye ikincisi, Edirne Cup Genç Bayanlar ikincisi ve Açıkyaş Bayanlar üçüncüsü olarak Balkan Gençler Milli Takımında yer alma hakkı kazandı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.