Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Müdür Başyiğit, öğrencilere bol bol fidan dikmelerini tavsiye etti

MÜDÜR BAŞYİĞİT, ÖĞRENCİLERE BOL BOL FİDAN DİKMELERİNİ TAVSİYE ETTİ

Müdür Başyiğit, öğrencilere bol bol fidan dikmelerini tavsiye etti
2

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit Parmakören İlk ve Ortaokulunu ziyaretinde öğrencilere bol bol fidan dikmelerini ve onların bakımını yapmalarını, fidanları, ağaçları korumalarını tavsiye etti.

Kurumsal Web Tasarım

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, Parmakören İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul bahçesinde incelemelerde bulunan Müdür Hasan Başyiğit, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Önce ana sınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Başyiğit, daha sonra diğer sınıfları ziyaret etti. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Müdür Başyiğit, bu haftanın Orman Haftası olması dolayısıyla öğrencilere ormanın önemini vurguladı. Daha önceden Parmakören İlk ve Ortaokulunun bahçesine kendi elleriyle diktiği bir fidan bulunduğunu ve okula girişte bu fidanı kontrol ettiğini ifade etti. Başyiğit, öğrencilere bol bol fidan dikmelerini ve onların bakımını yapmalarını, fidanları, ağaçları korumalarını tavsiye etti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek, okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldılar.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.