Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Moti̇vasyon Tırı Projesi̇ne Bi̇r Ödül De Trktydden

MOTİVASYON TIRI PROJESİNE BİR ÖDÜL DE TRKTYD’ DEN

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Kudret Armağan’ın yürütücülüğünü yaptığı Motivasyon Tırı projesi Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü.

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneğinin (TRKTYD) düzenlediği ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı 2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni’nde Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı projesi ile Türkiye’yi dolaşan Öğr. Gör. Kudret Armağan’a En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülü verildi.

Öğr. Gör. Armağan, projenin hedefinin Türkiye’nin 81 ilindeki öğrencilerle Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı’nı buluşturmak olduğunu ifade etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik’in desteği ve himayesinde hayata geçirilen Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı projesi, Kütahya, Denizli, Uşak, Samsun, Sivas, Amasya, Erzurum, Ankara, Kocaeli, Bursa, İstanbul, Yalova, Polatlı ve Harmancık gibi il ve ilçelerde toplam 58 etkinlik düzenledi. İki yılda yaklaşık 22 bin öğrenciye ulaşmayı başaran proje ile iletişim, motivasyon ve teknolojik uygulamalar ile ilgili örneklerin yer aldığı eğitimler düzenlendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.