Dolar 32,5201
Euro 34,8225
Altın 2.445,21
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Mi̇ni̇k Öğrenci̇lere Çanta Ve Kırtasi̇ye Seti̇ Hedi̇yesi̇

ESKİŞEHİR SARICAKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAM, İLÇEDEKİ TÜM OKULLARDA İLKOKUL 1’İNCİ SINIFA BAŞLAYACAK OLAN ÖĞRENCİLERE ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMELERİ HEDİYE ETTİ.

Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, ilçedeki tüm okullarda ilkokul 1’inci sınıfa başlayacak olan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Hediyelerini Başkan Çam’ın elinden alan minik öğrencilerin sevinci ise gözlerinden okundu.

Kurumsal Web Tasarım

Sarıcakaya Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha ekledi. Proje çerçevesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilk adımı atacak olan ilkokul birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye seti hediye edildi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Hüseyin Çam yaptığı açıklamada ilçede ilçe merkezi dahil olmak üzere Kapıkaya, Düzköy, Beyköy ve Laçin Mahallelerinde ki ilköğretim okullarını yaptıkları ziyarette çanta ve kırtasiye seti hediyelerini dağıttıklarını söyledi. Çam, “Geleceğimizin teminatı yavrularımıza bir nebze olsun bizlerde bu şekilde katkıda bulunmak istedik. Hazırladığımız okul çantalarının içinde; 12 renkli sulu boya, siyah kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, beslenme çantası, 12 renkli pastel boya, kareli defter, güzel yazı defter, çizgili okul defteri, resim defteri, kareli defter, gibi yavrularımızın eğitim hayatlarında kullanılacak malzemeleri mevcut. Ben bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasının diliyorum” diye konuştu.

Sarıcakaya Belediyesi tarafından hazırlanan çantalarını alan minikler, merakla içindeki malzemeleri incelerken, Başkan Hüseyin Çam’a da malzemeler için teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.