Dolar 32,3216
Euro 34,6744
Altın 2.409,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Memduh Büyükkılıç’a ‘Yeraltı’ teşekkürü

Memduh Büyükkılıç’a ‘Yeraltı’ teşekkürü
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a Yeraltı Çarşısı’nda gösterdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Gülen ile dernek yönetiminden oluşan esnaflar yer alırken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kendilerini ticaret kenti Kayseri’nin esnaf dostu belediyesi olarak niteleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Nazik ziyaretleri için Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Gülen ve dernek yönetimine teşekkür eden Büyükkılıç, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunarak, her daim esnafları gözettiklerini ve bundan sonra da gözeteceklerini kaydetti.

BÜYÜKKILIÇ’A EMEĞİ NEDENİYLE ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Gerçekleşen ziyarette Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Gülen ve dernek yönetimi, bakım onarım ve yenileme faaliyetleri kapsamında Yeraltı Çarşısı’nı modern ve çağdaş bir alış veriş merkezi kimliğine kavuşturan Başkan Büyükkılıç’a Yeraltı Çarşısı’na verdiği emekten ve gerçekleştirdiği hizmet nedeniyle teşekkür etti. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.