Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Mehmet Savran gençlerle buluştu

Mehmet Savran gençlerle buluştu
2

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar sonrasında gençlerle bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Ramazan ayının ilk gününden itibaren iftar programlarında toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen ve mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, programları arasında sık sık gençlerle de bir araya geliyor.

Başkan Savran son olarak katıldığı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası iftar programının ardından Hacı Avni İncekara Fen Lisesi ve Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Hacı Avni İncekara Fen Lisesi’ni ziyaret ederek okulun pansiyon bölümünde kalan öğrencilerle bir araya gelen Savran, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra öğrenciler ile birlikte masa tenisi ve langırt oynayan Savran, okul idarecileri ve gençlerin talep ve önerilerini dinleyerek Nevşehir Belediyesi’nin eğitim ve gençlik projeleri hakkında bilgi verdi.

Savran ardından Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan kursiyerler ile bir araya geldi.

Burada kurs öğretmenleri ve kursiyer öğrenciler ile çay içerek sohbet eden Savran, ardından 20 Temmuz Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.