Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Bursa İnegöl depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor

Bursa İnegöl depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor
2

Bursa’da İnegöl Belediyesi, İyilik Hareketi ve Vefa Grubu iş birliğinde Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulun depremzede aileler için giyim yardımlarının dağıtıldığı bir merkez oluşturuldu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Burada hem depremzedelerin ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor hem de ailelerin çocukları oyun alanlarında eğlenceli anlar yaşayarak yaşadıkları felaketi unutmaları için destek veriliyor.

Bu kapsamda İnegöl’de pek çok depremzede aileye kucak açmış durumda. 

İnegöl Belediyesi, İyilik Hareketi ve Vefa Grubu iş birliğinde depremzede ailelerin özellikle giyim noktasında ihtiyaçlarını karşılamak için bir merkez oluşturdu.

Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunda ücretsiz giyim yardımları için stantlar kuruldu. Öğle saat 12.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veren ve mağaza şeklinde oluşturulan merkezden depremzede aileler ihtiyacı olan tüm kıyafetleri alabiliyor.

Alanda aynı zamanda çocuklar için de çeşitli etkinlikler hazırlandı. Aileleri ihtiyaçlarını karşılarken depremzede çocukların da felaket psikolojisinden bir an evvel çıkabilmeleri için İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi salonda oyun ve etkinlik alanları oluşturdu. Burada çocuklar da keyifli anlar yaşayarak depremin etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

KULLANILMAMIŞ KIYAFET BAĞIŞI KABUL EDİLİYOR

Öte yandan, oluşturulan merkezde vatandaşların kıyafet bağışları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul ediliyor. Ancak sadece kullanılmamış kıyafet ve ayakkabılar kabul ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.