Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Maysan Mando’dan Renault ile dev iş birliği

Maysan Mando’dan Renault ile dev iş birliği
2

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, dünya çapındaki büyüme hedefleri doğrultusunda tarihinin en büyük iş birliği anlaşmasına imza attı. Maysan Mando, uzun yıllardır iş ortağı olduğu Renault Grubu bünyesinde Dacia markası altında 2023 yılının sonunda seri üretime geçirilmesi hedeflenen SUV ve elektrikli SUV araçların nominasyonunu aldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, tarihinin en büyük iş birliği projesine imza atmanın gururunu yaşıyor. Dünya çapındaki büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen şirket, uzun yıllardır iş ortağı olduğu Renault Grubu bünyesinde Dacia markası altında 2023 yılının sonunda seri üretime geçirilmesi hedeflenen SUV ve elektrikli SUV araçların nominasyonunu aldı. 10 yıllık proje kapsamında yapılan iş birliği anlaşması ile şirket, Renault Grubu’na yıllık 2,1 milyon adet/yıllık üretim yapacak olup, hem içten yanmalı SUV serisinin hem de elektrikli SUV serisinin ön ve arka amortisörlerinin üretimini üstlenecek.

GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAĞI

Her koşula uygun, güçlü, verimli ve yenilikçi ürünleriyle Maysan Mando, dev projede Renault Grubu’nun çözüm ortağı olurken, proje için AR-GE çalışmalarına da start verdi. Prestij açısından son derece değerli bir projeye imza attıklarını vurgulayan Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, sektörde 50 yılı aşkın geçmişi bulunan Maysan Mando’nun tarihindeki en büyük projede yer aldıkları için büyük gurur yaşadıklarını kaydetti.

Şengül, “Otomotiv sektörü büyük bir dönüşüme sahne oluyor. Çevreci yaklaşımların hız kazanmasıyla birlikte firmalar da bu yöndeki yatırımlarını artırmış durumda. Biz de bu bilinçle Maysan Mando olarak, ‘akıllı şirket’ odaklı ilerliyor ve teknoloji yatırımlarımızla birlikte geleceğe odaklanıyoruz. Güçlendirdiğimiz IT altyapımız ve akıllı algoritmaları içeren yeni ERP yatırımımızla dijital olgunluk seviyemizi geliştirmekteyiz. Globalde tercih edilen güvenli ve konforlu sürüş çözüm ortağı vizyonumuz doğrultusunda, belirlediğimiz stratejilerimize yönelik faaliyetlerimize kararlılıkla devam ediyoruz. Şirket olarak, 2021 yılında bir önceki yıla göre %36 oranında büyüme kaydettik ve 2020’de kurguladığımız 5 yıllık strateji planı çerçevesindeki 5 kat büyüme hedefimize doğru kararlı adımlarla ilerliyoruz. Renault Grubu ile yaptığımız anlaşma da bu büyüme hedeflerimizin önemli bir parçası. Bu anlaşmanın, birlikte çalıştığımız tüm tedarikçilerimiz ve paydaşlarımız açısından hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.