Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bursa İnegöl’de ‘verimli’ seminer

Bursa İnegöl’de ‘verimli’ seminer
2

Bursa’da İnegöl Belediyesi, Nöbetçi Kitaphane üyesi öğrencilere yönelik “Verimli Ders Çalışma” semineri düzenledi. Yazar Mehmet Şah Marhan, öğrencilere özel anlatımlarda bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bir yandan oluşturduğu merkezlerle öğrencilere yeni çalışma ve sosyalleşme alanları oluşturan, bir yandan da bu merkezlerdeki etkinliklerle öğrencilere motivasyon sağlayan İnegöl Belediyesi, sınavlara hazırlanan gençlerin kişisel gelişimine de destek oluyor.

Bu kapsamda İnegöl Belediyesi Nöbetçi Kitaphanesinde öğrencilere yönelik ‘Verimli Ders Çalışma Semineri’ düzenlendi.

Kalıcı öğrenmeyi sağlayan, akademik anlamda daha başarılı olunmasına katkı sunan, sınav kaygısı ile başa çıkmayı öğreten ve öğrencilerin kendini sınavlara daha hazır hissetmesine yardımcı olan Verimli Ders Çalışma Semineri, Eğitimci-Yazar, Sosyolog ve aynı zamanda Aile Danışmanı olan Mehmet Şah Marhan tarafından verildi.

Gençlik Merkezi binasında düzenlenen eğitimde Marhan, öğrencilere özel teknikleri anlattı.

Öğrenciler de çalışmanın verimini arttırmak ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu eğitime ilgi gösterdi.

Örnekler ve sahnede çeşitli canlandırmalarla süslenen eğitim ile öğrenciler daha verimli ders çalışma yöntemlerini öğrendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.