Dolar 32,3632
Euro 34,6871
Altın 2.392,25
BİST 10.163,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

‘Matemati̇k Seferberli̇ği̇ Çalıştayı Tamamlandı

ANTALYA’DA DÜZENLENEN VE BİLECİK’TE DE ÖĞRETMENLERİN KATILDIĞI E-TWİNNİNG MATEMATİK SEFERBERLİĞİ ÇALIŞTAYI 175 KATILIMCIYLA TAMAMLANDI.

‘Matemati̇k Seferberli̇ği̇ Çalıştayı Tamamlandı
2

Antalya’da düzenlenen ve Bilecik’te de öğretmenlerin katıldığı E-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı 175 katılımcıyla tamamlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Milli Eğitim Bakanlığı, ’Her Yerde Matematik” anlayışıyla üniversiteler ve TÜBİTAK iş birliğiyle matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amaçlanıyor. Başlatılan ’Matematik Seferberliği’ ile matematik atölyeleri, materyal geliştirme, öğretmen eğitimi, dijital platform gibi birçok alanda çalışmalar yapılıyor.

E-Twinning faaliyeti çerçevesinde, öğretmenlerin projelere ait bilgi ve deneyimlerinin ’Matematik Seferberliği’ ile yapılacak yeni disiplinler arası çalışmalara katkı sağlaması amacıyla Antalya’da “E-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştay’a Bilecik’i temsilen Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu Matematik öğretmeni Bilge Yaşar katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.