Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

MASKİ araçları deprem bölgesinde

MASKİ araçları deprem bölgesinde
2

MASKİ Genel Müdürlüğünün, Kahramanmaraş’ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından 10 ilde etkili olan yüzyılın afetinin yaralarını sarmak için gönderdiği yeni araçlardan 2 adet su tankeri, 1 adet vidanjör ve 5 personel görev yerlerinde çalışmaya başladı.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkez üslü 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler son yüzyılın en büyük felaketi olarak kayda geçti. Yaşanan depremlerin ardından tüm Türkiye, tek yürek olarak yaraların sarılması için çalışmalara başladı.

İlk günden itibaren hem Manisa Büyükşehir Belediyesi hem de MASKİ Genel Müdürlüğü, deprem bölgesine gönderdiği araçlarla çalışmalara destek verdi, vermeye de devam ediyor. Bu kapsamda gönderilen son araçlardan 2 adet su tankeri ve 1 adet vidanjör de görev yerleri olan Kahramanmaraş ve Malatya’ya da çalışmalara katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.