Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Manisalı öğrencilerden Saruhanlı AAT’yi inceleme

Manisalı öğrencilerden Saruhanlı AAT’yi inceleme
2

Her yaştan öğrencinin gelişimine ve çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Manisa’da Saruhanlı Atıksu Arıtma tesisini öğretmenleriyle birlikte inceleyen öğrenciler, şehrin ve insan sağlığı için önemli bir yere sahip olan atıksu arıtma tesisleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerinin önemi ve işleyişi hakkında düzenlediği eğitim gezilerine devam ediyor.

Bu doğrultuda MASKİ yetkilileri Saruhanlı Atıksu Arıtma tesisinde Adiloba Ortaokulu 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladı. Öğrenciler, Atıksu Arıtma Dairesi yetkili personeli ve öğretmenleri ile birlikte Atıksu Arıtma Tesisini yakından görme fırsatı bulurken tesisin şehrimiz ve insan sağlığı için ne denli önemli olduğunun bilincine vardılar.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, il genelinde inşa ettikleri ya da işletmesini devraldıkları Atıksu Arıtma Tesisleri Manisa’nın geleceğine yapılan en büyük yatırımlar olduğunu belirterek, “Gediz ve Bakırçay Havzalarını özlenen eski günlerine kavuşturmak için başarılı bir şekilde işlettiğimiz tesislerimizde siz değerli öğrencilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Teknik personelin ev sahipliği yaptığı gezide verilen teknik bilgileri pür dikkat dinleyen öğrenciler, ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.