Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Manisa Büyükşehir, üreticilere gübrelerini dağıttı

Manisa Büyükşehir, üreticilere gübrelerini dağıttı
2

Manisa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlattığı üreticilere gübre dağıtımında son töreni merkezde yaparak, Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde bulunan üreticilere gübrelerini teslim etti.

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya verdiği destek kapsamında üreticilere desteğini sürdürüyor. Yüzde 75 hibe destekli yapılan gübre desteği kapsamında Turgutlu, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde toplamda 26 bin 500 kilogram gübre, düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi. Turgutlu ilçesinde 4 ton, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesi’nde düzenlenen dağıtımı töreni ile de Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerindeki üreticilere 22 bin 500 kilogram olmak üzere toplamda 26 bin 500 kilogram gübre üreticilere dağıtıldı. Düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Öner, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, yapılan desteğin üreticilere katkı sağladığını belirterek, “Cengiz Ergün başkanımızın çiftçilerimizi düşünüyor olması bizleri sevindirmiştir. İnşallah seneye daha fazla olur. Bu desteklerin devamını bekliyoruz. Tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi. Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir katkısı olduğunu belirterek, “Manisa’da bereketli topraklarda, Gediz Ovası gibi tarımsal zenginliği içeren bu topraklarda tarımla ilgili yapılan her proje çok özel anlam içeriyor. Dolayısıyla biz İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak bütün projelerde ya paydaş ya da destekçi olarak yer alıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile özellikle son iki yıldır Manisa’da tarım adına güzel projeler yapıyoruz. Bazen de Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projeleri destekliyoruz. Bizim ekiplerimiz ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bir arada çatı proje gerçekleştiriyorlar. Şehzadeler ve Yunusemre Belediyesi’ndeki kırsal hizmetler birimindeki arkadaşlarla da projeler gerçekleştiriyoruz. Manisa’da tarım adına çok güzel projeler yapılıyor, bugün de tarımla ilgili bir dağıtım töreninde bulunuyoruz. Gübre bugün için çiftçilerimiz adına çok önemli. Anlamlı bir proje olmuş. Bu projede tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür projelerin de daha fazla kaynakla, artarak devam etmesini istiyorum. Her proje her iş, sahada, üreticimiz nezdinde büyük bir karşılık bulur. Bunun herkesin anlamış olduğunu tahmin ettiğim bir süreci de yaşıyoruz. Manisa’da bu projelerin sahada çok önemli etkiler getirdiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.