Dolar 32,1864
Euro 35,1343
Altın 2.475,45
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

Mali̇ye Kulübünden “Zi̇rve Alışılmışın Dışında” Etki̇nli̇ği̇

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALİYE KULÜBÜ TARAFINDAN BU YIL BİRİNCİSİ DÜZENLENEN “ZİRVE ALIŞILMIŞIN DIŞINDA” ETKİNLİĞİ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MERKEZİ SALON 2016 VE FUAYE ALANI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ETKİNLİĞE FARKLI SEKTÖRDEN ÇOK SAYIDA KONUK VE ÖĞRENCİ KATILIM GÖSTERDİ.

Anadolu Üniversitesi Maliye Kulübü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “Zirve Alışılmışın Dışında” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016 ve Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe farklı sektörden çok sayıda konuk ve öğrenci katılım gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Araş. Gör. Korkmaz: “Öğretici ve keyifli bir etkinlik olacak”

Maliye Kulübü Danışman Hocası Araş. Gör. Bora Azamet Korkmaz, konuşmasında şunları söyledi: “Değerli konuşmacılar, bölümümüzün değerli hocaları ve değerli öğrenciler; birincisini düzenlediğimiz “Zirve Alışılmışın Dışında” etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Maliye Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere, tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu süreçte çok fazla emek verdiler, vakit harcadılar ve böylesine büyük çapta bir etkinliği, başarıyla organize ettiler. İlkini düzenlediğimiz bu etkinliğin ileride nicelerini organize etmek temennisiyle, etkinliğin herkes için verimli geçmesini dilerim.”

Çiçek Kurt: “Girişimcilik ve kariyer alanında tecrübelerini paylaşacak çok kıymetli konuşmacılarımız var”

Maliye Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Çiçek Kurt, yaptığı açılış konuşmasında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bu yıl birincisini düzenlediğimiz “Zirve Alışılmışın Dışında” etkinliğimize katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Yaklaşık dört aydır planladığımız bu etkinliği sizlerle birlikte iki gün boyunca beraber yürüteceğiz. Girişimcilik ve kariyer alanında tecrübelerini paylaşacak çok kıymetli konuşmacılarımız var. Bu etkinliği düzenlemedeki amacımız, gelecek hedeflerimize yönelik planlarınızda yol gösterecek kariyer ve gelişim konularını ele almak. Maliyetli Kulübü ailesi olarak herkese keyifli ve verimli bir etkinlik olmasını dilerim.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.