Dolar 32,5372
Euro 34,8746
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

BEBKA’nın ’Gençlik Buluşmaları’

BEBKA GENEL SEKRETERİ MUHAMMED ZEKİ DURAK, “GENÇLİK BULUŞMALARI” KAPSAMINDA ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BAŞKANLARI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

BEBKA’nın ’Gençlik Buluşmaları’
2

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak, “Gençlerimiz bu ülke için çok değerli ve biz onların düşüncelerine her zaman olduğu gibi önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

BEBKA Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde öğrenci kulüpleri başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Organizasyonda öğrencilerin tek tek fikirlerini alan Durak, kulüp başkanlarıyla sonraki projelerde izlenecek adımları görüştü. Bu yıl ilk defa düzenlenen etkinlik, önümüzdeki günlerde yine “Gençlik Buluşmaları” kapsamında farklı şehirlerde de yapılmaya devam edecek.

“Biz gençlerimize güveniyoruz”

BEBKA Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, gençlerle böyle bir etkinlik kapsamında buluşmaktan çok keyif aldıklarını söyledi. Gençlere olan inançlarının bu etkinlikler sayesinde pekiştiğine değinen Durak, şu ifadeleri kullandı:

“BEBKA, 2022-2023 yılını ’Genç İstihdam Yılı’ olarak belirledi. Biz de bu kapsamda gençlerimize yönelik birçok program geliştirdik. Amacımız gençlerimize istihdam sağlamak. Programlarımızla ilgili olarak bugün, gençlerimizi dinlemeye geldik. Onların ihtiyaçlarına yönelik olarak neler yapabileceğimize dair paylaşımlarda bulunacağız. Yapmak istediğimiz projelerden bahsedeceğiz. BEBKA’nın nasıl projeler yürüttüklerini onlara tanıtacağız. Öğrencilerimizin de bu konuda fikirlerini alarak projelerimizi nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi konuşacağız. Bugün burada gençlerimizi dinlemek istedik. Onlarla istişarede bulunuyoruz. Bu yüzden Anadolu üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde yer alan öğrenci kulüpleriyle değerlendirme toplantısı yapacağız. Diğer günlerde ise farklı üniversitelerimizde öğrencilerle buluşmalarımız devam edecek. Bunun dışında bölgemizde çok önemli bir fon üzerinde çalışıyoruz. ’Girişim Sermayesi Fonu’ sayesinde gençlerin yatırımlarına destek olmak istiyoruz. Bizim bu konuya çıkış yolumuzun asıl sebebi gençlere inanıyor oluşumuzdur. Biz gençlerimize güveniyoruz. Bu güvenle de, gençlerimizin projelerine yatırımcı olarak katkılarımız olmaya devam edecek.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.