Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Saç Ekimi Nedir? 

<strong>Saç Ekimi Nedir? </strong>
2

Saç ekimi yöntemi sayesinde insanlar yeniden eski saçlarına sahip olabilirler. Saç ekimi işleminde kişinin kendi vücudundan toplanan kıl kökleri saç derisine yerleştirilir. Daha sonra belli bir süre içerisinde bu kökler saç derisinden saç olarak geri çıkar. Kellik ya da saç dökülmesi problemi yaşayan erkek ve kadınlar saç ekimi yöntemine başvuruyorlar.  Büyük ölçüde olumlu sonuç veren saç ekimi ile insanlar kendilerine çok daha iyi hissediyorlar. Günümüzde saç ekimi işleme artık hem özel hastanelerde hem de pek çok estetik klinikte gerçekleştiriliyor. Önemli olan saç ekimi işleminin uzman ve yetkisi bulunan kişiler tarafından yapılmasıdır. 

Kurumsal Web Tasarım

Saç Ekimi Fiyatları 

Aesthetic center saç ekimi işleminde pek çok farklı yöntem bulunmuyor. Saç ekiminde nasıl bir işlem yapılacağı ve nasıl bir yol izleyeceği öncelikle uzman hekim muayenesinden sonra kararlaştırılıyor. Elbette saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler saç ekim işleminin fiyatları hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Saç ekimi yaptırmak için başvurduğunuz klinikten ya da hastaneden bu işlemin fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.  Çünkü saç ekimi fiyatları işlemin yapılacak olduğu hastanenin fiyat listesine ve uygulanacak olan yönteme bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Saç ekimi işlemi oldukça kolay uygulanabilen bir yöntem. Hastaya lokal anestezi verildikten sonra yapılan saç ekimi işlemi sonrasında hastalar aynı gün içerisinde evlerine dönebiliyor ve normal hayatlarına devam edebiliyorlar. www.aestheticcenter.net/tr/  sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.