Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar

LİSE ÖĞRENCİLERİ KAZ KALBİ ÜZERİNDE DENEY YAPTILAR

Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar
2

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri biyoloji dersinde dolaşım sistemi ve kalbin anatomisini kazdan elde ettikleri gerçek kalp üzerinde gerçekleştirdikleri deneyle gözlemlediler.

Kurumsal Web Tasarım

Okulun Biyoloji Öğretmeni Başak Karslı tarafından dolaşım sistemi ve kalbin anatomisi ders kitabı ve diğer kaynaklardaki bilgilerle işlendikten sonra, daha kalıcı öğrenmeyi sağlayan ve yaparak yaşayarak öğrenme imkanı da sunan deneylerle pekiştiriliyor.

Okul Müdürü İsmail Aydın, kazdan alınan gerçek kalp üzerinde yapılan deney çalışmasının, öğrencilerin ilgisini artırmanın yanında somut olarak kalbi görmelerine ve kalıcı öğrenmelerine vesile olduğunu söyledi.

Müdürü İsmail Aydın, ”11. sınıf öğrencilerinin katıldığı deney etkinliği öğrenciler tarafın ilgi ile izlendi ve büyük beğeni gördü. Deney etkinliğini yapan Başak hocamıza teşekkür ediyor, deney etkinliğine katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.