Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kütahya’da “2023 ve Gençlik” konulu çalıştay

KÜTAHYA’DA “2023 VE GENÇLİK” KONULU ÇALIŞTAY

Kütahya’da “2023 ve Gençlik” konulu çalıştay
2

Ensar Vakfı Kütahya Şubesi öncülüğünde, Gençlik Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “2023 ve Gençlik” konulu çalıştay gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

İki gün süren çalıştaya 60 öğrenci ve sivil toplum kuruluşlarının genç temsilcileri katıldı. Gençlik Spor Bakanlığının desteklediği “Ensar Yaşam Atölyesi” Projesi çerçevesindeki çalıştay Kütahya Rüstem Paşa Medresesinde yapıldı.

Gençlik Çalıştayında gençler yeni fikirler sundu ve birçok soruna çözüm yolları ürettiler. 2023 ve Gençlik Çalıştayı açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü Enes Güler, “Vakfımızın misyonu, insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmektir. Yaptığımız çalışma ile misyonumuzun gereğini yerine getirmiş olacağız, vizyonumuza ulaşmada bir adım daha atmış olacağız” dedi.

Çalıştayda konuşan Ensar Vakfı Kütahya Şube Başkanı Rüştü Benli, “Çalıştayımıza hoş geldiniz, burası sizin evinizdir. Evinizde özgür bir şekilde düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz” dedi.

“2023 ve Gençlik” konulu çalıştay 2 gün sürdü. İlk gün Dumlupınar Üniversitesi, İslami İlimler Fakültesi, Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Ergin Ögcem, “2023 ve Gençlik” konulu bir konuşma yaptı. Öğleden sonra komisyon çalışmalarına geçildi. 2. gün ise, komisyonların sunumları ile çalıştay sona erdi. Eğitim Komisyonunda Nusret Güler, Medya Komisyonunda Ethem Erdoğan, Sosyoloji Komisyonunda Sueda Kurt, Popüler Kültür Komisyonunda Selman Ertaş Ve Teoloji Komisyonunda Murat Küçükçifci moderatörlük yaptı.

“Ensar Yaşam Atölyesi Projesi”

Ensar Yaşam Atölyesi Projesi ile ilgili yapılan açıklamada,” Proje Düşünce Atölyesi, Okuma Atölyesi, Spor Atölyesi, Akıl-Zekâ Oyunları Atölyesi, Astronomi Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi ve Sanat Atölyesinden oluşmaktadır. Proje çerçevesinde, Astronomi Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri, İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi, Stres ve zaman yönetimi, Dijital Okur Yazarlık, Kriz Yönetimi, Organizasyon Becerileri, Dijital Girişimcilik ve Diksiyon Eğitimi verilmiş ve gençlerimiz alanlarındaki ustalardan ders almıştır. Projelerimiz ile sadece kendini ve kendi geleceğini düşünen değil ülkesi ve milleti için üreten ve paylaşan gençlerin yetişmesi sağlanacaktır. Yaşam Atölyeleri ile gençlerimize ücretsiz hizmet verilmektedir. Gençlere proje süresince, kültürel gezi imkanı ve eğitimler verilmiştir” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.