Dolar 32,3973
Euro 34,6009
Altın 2.383,93
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C

Kütahya Zığra’ya kilit taş

Kütahya Zığra’ya kilit taş
2

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Zığra Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya’da yer alan cadde ve sokakları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için mesai harcayan Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerdeki kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, Zığra Mahallesi’ne 4 bin 500 metrekare kilit taşı uygulaması yapılarak adeta mahallenin tüm sokakları ve meydanı yenilendi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalıştıklarını, daha güvenli ve konforlu yolları şehrimize kazandırmaya devam edeceklerini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program ve ihtiyaçlar dahilinde şehrimizin farklı noktalarındaki çalışmalarına devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.