Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Meditare hisse borsada vizyon ve misyonuyla kazandıranlar listesinde

Meditare hisse borsada vizyon ve misyonuyla kazandıranlar listesinde
2

Meditare hisse borsada vizyon ve misyonuyla kazandıranlar listesinde… Geçtiğimiz ay içerisinde halka açılan meditare hissesi borsa koduyla medtr sağlık sektöründe solunum cihazları ameliyat ipleri iğne ve birçok sağlık sektöründe kullanılan ürünleriyle ve halka arzdan gelirle yeni yatırım hedefleri ve yeni trendi ile yatırımcının gözdesi olmaya devam ediyor. Covıd sayıları ve delta varyantının ülkeler arası yayılımında yaşanan gelişmeler ışığında medtr hissesinin sağlık sektöründe popülerliğini ve satışlarını kâr marjını artıracağının önemli göstergesi haline geldi.

Kurumsal Web Tasarım

İlk firması 1983 yılında kurulan Meditera bugün 700’ün üzerinde çalışanı ile tıbbi malzeme üretim, satış ve ihracatı yapmaktadır. Merkezi ve üretim tesisleri Tire–İzmir’de yer almaktadır. 40.855 m2 alanda kurulmuş, 20.000 m2 kapalı alan, 5.000 m2 temiz odada enjeksiyon, ekstrüzyon ve montaj ile üretim gerçekleştirir. Geniş AR-GE ve mühendislik kadroları ile ürün, kalıp, enjeksiyon kalıp tasarımları yapmaktadır.

Meditera’nın know-how desteği ile 2019 yılında kurulmuş olan şirket iştiraki S&MOHR America fabrikası, Meksika’da solunum sistemleri üretiyor.  S&MOHR America Meksika, ABD ve Latin Amerika ülkelerinde tıbbi cihaz endüstrisine hizmet vermektedir.

Tasarım, Kalıplama ve Montaj

Ürün portföyünü geniş ve son teknoloji kalıplarla destekleyen tesisler enjeksiyon ve ekstrüzyon makineleri ile granülden yarı mamule ve son ürüne üretim gerçekleştirmektedir.

Butik Üretim

Tüm solunum devreleri sağlık profesyonellerinin klinik ihtiyaçlarına uygun olarak uzunluk, hortum tipi, aksesuar (su tutucular, anestezi balonu, gaz örnekleme hattı, maskeler, filtreler vb) içeriği açısından çeşitlendirilebilir.

Tek Kullanımlık Tıbbi Cihazlar

Meditera çapraz bulaşma riskini önlemek için tek hasta kullanımlık solunum devreleri üretir. Tek kullanımlık ürünler tedavi süreçlerinin etkinliğini artırırken diğer tedavi ve hasta bakımı alanlarına daha çok zaman ayrılabilmesini sağlarlar.

Kaynak: Mutlu Arslan

Yatırım tavsiyesi değildir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.