Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Kütahya Belediyesi yardımlarına devam ediyor

Kütahya Belediyesi yardımlarına devam ediyor
2

Kütahya Belediyesi zor kış şartlarında vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile Ocak ve Şubat aylarında rutin olarak yapılan yardımlar ve destekler artarak devam etti.

Kurumsal Web Tasarım

KÜTAHYA (İGFA)- Sosyal belediyecilik alanında Türkiye’de ilkleri hayata geçiren ve bir elin verdiğini diğer el görmeyecek mantığı ile yapılan yardımlar ve destekler, 2022 yılının ilk iki ayında da artırarak devam etti.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile başta Hilal Kart olmak üzere 26 kalemde vatandaşlarına destek sağlandı. Ocak ve şubat ayında Kadın Danışma Merkezimize 390 kadın, 130 erkek danışan ile birlikte 40 aileyle görüşme sağlandı. 10 kadın ve 2 erkek danışan ile 54 seans piskoterapötik görüşme yapıldı. 24 gencimize Mehmetçik Kart ile destek olduk.

Eşya, giysi ve gıda bankacılığı projeleri ile bugüne kadar birçok vatandaşımıza destek sağlandı. Yapılan desteklerle birlikte yüzler gülümsetilerek, kalpleri ısıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda 25 aile Eşya Bankacılığı projesinden yararlandı. 564 aileye Giysi Bankacılığı ile yardımlar sürdü. 155 aile Gıda Bankacılığı, 117 ailemiz Hilal Bebek projelerinden yararlandı. 1340 aile evinde ziyaret edildi. Engelli Koordinasyon Merkezine müracaat eden 48 engelli vatandaşlarla görüşülerek ihtiyaç ve talepleri giderildi. 8 öğrenciye kreş desteği sağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.