Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Kocasinan’dan Türkoğlu’nda 16 bin sıcak ekmek dağıtımı

Kocasinan’dan Türkoğlu’nda 16 bin sıcak ekmek dağıtımı
2

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kardeş belediye Türkoğlu’nda mobil fırın ile her gün 16 bin sıcak ekmeği vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kahramanmaraş’ı ziyaret edip, kardeş belediye Türkoğlu’nda Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen mobil fırını inceledi. İlk çıkan sıcak ekmekleri çocuklara dağıtan Başkan Çolakbayrakdar, yaraları sarmak için bir yandan temizlik ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken bir yandan da her gün 3 öğün sıcak yemek ve 16 bin sıcak ekmek dağıttıklarını vurguladı.

Afet bölgelerine ve kardeş belediye Kahramanmaraş Türkoğlu için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar; “Depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgelerinde gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. Özelikle kardeş belediye Türkoğlu’nda temizlik çalışmalarının yanı sıra enkaz kaldırma çalışmaları ve depremzede kardeşlerimize, sıcak yemek ve sıcak ekmek ulaştırma konusunda canla başla çalışıyoruz.

Mobil fırın, mobil mutfak, mobil yatakhane, çadır, temizlik ve iş makineleri gibi ihtiyaç olan her alanda varız. Burada ihtiyaç olan ne varsa her alanda elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Elbistan’da ise hızlı bir şekilde ‘Kocasinan Yaşamkent’i kuruyoruz. ‘Kocasinan Yaşamkent’ inşallah Kültürel faaliyetlerin yanı sıra, işyerleri, kafeteryalar ve diğer donatılarıyla sosyal hayatın merkezi olacak. Elbistan’daki kardeşlerimize daha güzel bir ortamda vakit geçirebilecekleri ve onların bir nebze olsun içinde bulundukları psikolojiyi düzeltecek, yaralarını saracak bir ortam sağlayabilirsek bizim için ne mutlu. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor zamanları aşacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.