Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Bursalı gençlere ‘Yıldırım’ hizmet

Bursalı gençlere ‘Yıldırım’ hizmet
2

Bursa’nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlere vermiş olduğu skate park sözünü tuttu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Şükraniye Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Meydanı Parkı’nın 2’nci etabına skate park kazandırıyor. 500 metrekare alan içerisine kazandırılacak olan parkta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Oktay Yılmaz, proje kapsamında kaykay pistinin hemen yanına futbol, voleybol ve basketbol oynamak isteyen gençler için de çok amaçlı bir saha yapacaklarını belirtti. 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ‘Hizmette Öncelik Gençlerindir’ şiarıyla eğitimden iş hayatına, kültür sanattan spora hayatın her alanında gençlerin yanında olduklarını ifade etti. Hizmet anlayışlarının merkezinde gençlerin bulunduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimize yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Yenilerini de hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Şükraniye Mahallesi’nde hizmete açtığımız Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanemiz, açıldığından bu yana gençlerimizin buluşma noktası oldu. Evlatlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kütüphanenin hemen yanı başına yine onlardan gelen talep üzerine skate park kazandırıyoruz. Gençlerimiz bizden özellikle kaykay, paten ve bisikletleriyle akrobasi hareketleri yapabilecekleri bir pist istediler. Biz de gençlerimizin kaykaylarıyla rahatlıkla kayabilecekleri çok güzel bir parkın hazırlıklarına başladık. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği kaykay pistini inşallah kısa sürede tamamlayıp evlatlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.