Dolar 32,2978
Euro 34,7926
Altın 2.397,07
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Kocaeli İzmit’te Hürriyet, Batı Trakya Türkleri ile bir araya geldi

Kocaeli İzmit’te Hürriyet, Batı Trakya Türkleri ile bir araya geldi
2

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ İGFA– İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı sebebiyle düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nin konuğu oldu. Dernek Başkanı Yüksel Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörü Eray Bodur eşlik etti. Program çerçevesinde dernek üyeleri ile bir araya gelen Hürriyet, hem bayramlaştı hem de derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

“RABBİM NİCELERİNE ERİŞMEYİ NASİP ETSİN”

Programda kısa bir konuşma da gerçekleştiren Hürriyet, “Pandemi sonrası rahat rahat bayramlaşabildiğimiz, rahat rahat el sıkabildiğimiz, el öpebildiğimiz ilk bayramımız aslında. İnşallah o kötü günlere bir daha dönüş olmaz. Tüm dünyada çok daha iyi ve sağlıklı günler görmemizi diliyorum. Rabbim nice bayramlara erişmeyi nasip etsin inşallah. Tabii, güzel bir Ramazan Ayı’nı da geride bıraktık. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualar inşallah kabul olsun. Bir kez daha Ramazan Bayramı’mız kutlu olsun”  ifadelerini kutlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.