Dolar 32,2646
Euro 34,8132
Altın 2.412,04
BİST 10.260,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Saadet Partisi Edirne’den iktidara ‘adalet’ eleştirisi

Saadet Partisi Edirne’den iktidara ‘adalet’ eleştirisi
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Samet Kaya, “Adalet sağlanamıyorsa, makamların hakkı verilemiyor demektir; milletin verdiği emanetin gereği hakkıyla yerine getirilemiyor demektir” diyerek, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.

“Her ülkede olduğu gibi, iktidar partileri, iktidar olma imkanlarını kullanarak, seçim sonuçları bakımından başarılı bir parti profili çizebilirler. Ancak, 20 yıllık bir iktidar olma sonrasında ülkemizde gelinen nokta ortada” diyen Başkan Kaya, “Gelinen bu nokta, her şeyi seçim kazanmaya indirgeyen, ülkeyi adalet, refah ve barış merkezli yönetme sorumluluğunu hep geri plana iten bir anlayışın sonucudur. Bu siyaset anlayışı iflas etmeye, akim kalmaya mahkumdur. Parti yönetmek başka, ülkeyi vatandaşların refah seviyesini yükselterek huzur, güven ve emanet bilinci ile yönetmek başkadır. Bu bakış açısını iktidar ve muhalefet kanadına mensup politik aktörlerin asla unutmamaları gerekir.  Sonuçlara odaklanarak, süreçleri göz ardı etmek doğru bir yaklaşım değildir. Evet, 3 ay önce iktidar bir kez daha seçim kazandı, ama seçimi kazanmanın millete olan maliyeti çok yüksek oldu” diye konuştu.

[ad_2]