Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kocaeli İzmit’te Down Cafe etkinlikleri sürüyor

Kocaeli İzmit’te Down Cafe etkinlikleri sürüyor
2

Kocaeli’de İzmit Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi adına Down Cafe’de başlattığı özel etkinlik programına Temmuz ayında da devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin sosyal becerilerini ve özgüvenlerini desteklemek amacıyla hizmete açtığı Down Cafe’de etkinlikler Temmuz ayında da aralıksız bir şekilde sürecek.

Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Temmuz ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı. Yedi ay boyunca düzenli şekilde devam eden ve Haziran Ayı’nı dinlenme ve enerji depolama ayı olarak belirleyen Down Cafe Etkinlikleri, Temmuz ayında birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle özel gereksinimli bireylerin ve ailelerin yüzlerini güldürecek.

Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu etkinlikte Down Cafe’de Temmuz ayının teması ‘Geri Dönüşüm’ olarak belirlendi. 

Özel gereksinimli (down sendromlu, zihinsel engelli, otizmli) bireyler geri dönüştürülebilir malzemelerden birbirinden renkli el emeği ürünler ortaya koyarak ince motor becerilerini geliştirecek. İzmit Belediyesi, Haziran ayında bolca dinlenen ve enerji toplayan herkesi Temmuz ayında Down Cafe’ de gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.