Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

İSU personeli sağlık taramasından geçti

İSU personeli sağlık taramasından geçti
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü personellerine yönelik her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sağlık taraması yapıldı. Çeşitli tahliller ile akciğer filmi ve kalp gibi testlerin bulunduğu sağlık taraması, 1259 personele yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli genelinde altyapı yatırımları yanı sıra atıksu ve içme suyu arıtma tesisleri gibi
işletmecilik faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden KBB İSU Genel Müdürlüğü, büro ve saha da görev yapan personellerin sağlıklarının korunması ve kontrol altına alınması için sağlık taramasından geçirdi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun 15 Maddesi a bendinde yer alan “İşveren; Çalışanların, iş yerinde maruz kalacakları sağlık ve güvenlik risklerini dikkate alarak sağlık gözetimine tabi tutulmalarını sağlar.” ifadesi gereği İSU Genel Müdürlüğü’nün çok tehlikeli sınıfında yer alan toplam 1259 personel sağlık
taramasından geçirildi. İSU Genel Müdürlüğü hizmet binası revir alanında hekim kontrolünde gerçekleştirilen sağlık taramasında çalışanların kan tetkikleri, idrar tahlili, akciğer filmi ve EKG taraması yapıldı.

Personellerin tahlil ve film sonuçları çıktıktan sonra kurum doktorları tarafından değerlendiriliyor. Değerlerinde anormallik saptanan personeller kurum doktorları tarafından ilgili sağlık kuruluşlarına yönlendirilerek tedavi olmaları sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.