Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Kocaeli Encümen’nde 5 işyeri kiralandı

Kocaeli Encümen’nde 5 işyeri kiralandı
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde beş işyeri için kiralama ihalesi gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümeni’nin nisan ayı ilk toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Kiralama ihalelerinin yapıldığı encümende vatandaş şikayetlerinin değerlendirilmesi sonrası bazı cezalar da kesildi. Encümende diğer konular da görüşülerek karara bağlandı.

Gölcük Otobüs Terminali’ndeki 7 No’lu yazıhane için yapılan ihaleye Sakarya VİB Kooperatifi adına Suat Akın ve Fahri Mehmetefendioğlu ile Hakan Yılmaz katıldı. Aylık muhammen bedeli 1.900 lira olan yazıhane için yapılan açık artırmada dördüncü turda Sakarya VİB Kooperatifi 30 bin liralık en yüksek teklifi verirken Hakan Yılmaz ihaleden çekildi.

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan büfe için Ali Ekber Özkaya, Hüseyin Çelik ve Cengiz Köse ihaleye katılırken 2 bin 400 lira olan aylık muhammen kira bedeli için açık artırma yapıldı. Dördüncü turda en yüksek teklif 2 bin 515 TL ile Ali Ekber Özkaya’dan gelirken diğer katılımcılar ihaleden çekildi. Alikahya’da bulunan iki işyeri için ihaleye katılan Oktay Çetinkaya her iş yeri için aylık 1010 lira teklif sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.