Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

KMESOB Başkanı Kuybu’dan bayram öncesi esnaf ziyareti

KMESOB Başkanı Kuybu’dan bayram öncesi esnaf ziyareti
2

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Ramazan Bayramı öncesi kapalı çarşı esnafını ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA – Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Kahramanmaraş  Hazır Ayakkabıcılar ve Saraciler Odası Başkanı Cafer Tepe, Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler ve Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Vekili Selim Şahin ile birlikte Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret eden Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ziyareti sırasında esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Kuybu: “Bugün esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Oda Başkanlığımızın her döneminde esnafımızın yanında olmaya gayret ettik. Kahramanmaraş’ın her esnafı, birer sanatkardır” dedi.

Başkan Kuybu ayrıca Mayıs ayında yapılacak olan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminin 17 yıldır vermiş oldukları emeğin tasdiki olacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.