Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Kayseri dinamiklerinden çarşı esnafına ziyaret

Kayseri dinamiklerinden çarşı esnafına ziyaret
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte tarihi Kapalı Çarşı’da esnafı ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kentin muhtelif yerlerinde sık sık esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini bizzat dinleyen Başkan Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte, İstanbul Kapalı Çarşı’dan sonra en büyüğü olarak kabul edilen Kayseri Kapalı Çarşı’da faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç ve Bakan Akar, Kapalı Çarşı esnafı ve çarşıda alışveriş yapan vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Büyükkılıç, tarihi Kapalı Çarşı’nın geçmişten günümüze Kayseri’nin ticaret merkezi olduğunu belirtti.

Başkan Büyükkılıç, esnaf dostu bir anlayışla hizmet ettiklerini kaydederek, “Kayseri’miz için ticaret ne kadar önemli ise esnaf kardeşlerimizde bu şehrin yöneticileri olarak bizler için çok kıymetlidir. Bizlerde gerek çarşılarımızın ihtiyaçları gerek esnaflarımızın talepleri her konuda üzerimize düşeni yapmaya azami gayret gösteriyoruz. Bugün de Kapalı Çarşı esnafımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Her zaman olduğu gibi sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı kendilerini teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Büyükkılıç ve Akar, esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirerek, çarşı esnafına hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.