Dolar 32,5574
Euro 35,0123
Altın 2.435,30
BİST 9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 21°C

KAYMEK’ten depremzede öğrenciye destek

KAYMEK’ten depremzede öğrenciye destek
2

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim ve kurslarıyla on binlerce vatandaşa dokunan kuruluşu KAYMEK, depremzede öğrencilerin eğitimine destek vermek için YKS ve LGS hazırlık kursu düzenliyor. Ek kontenjan kayıtları başlayan kurslar kapsamında ayrıca ara sınıflara yönelik ders takviyesi eğitimler de verilecek.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla tüm birimleri ve kuruluşlarıyla depremin yaralarını sarmak üzere seferberlik başlatan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve kurslarıyla adından söz ettiren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) marifetiyle Kayseri’ye gelen depremzede çocukların eğitimine destek oluyor.

Bu kapsamda Büyükşehir KAYMEK tarafından afet bölgesinden gelerek Kayseri’ye yerleşen depremzede gençlerin ve çocukların eğitimlerinin destekçisi olmak için YKS ve LGS hazırlık kursları ile 4. sınıftan 12. sınıfa kadar ara sınıf ders takviyeleri kursu düzenliyor.

KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde düzenlenecek tamamen ücretsiz kurslara kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler www.kaymekonline.com internet adresi üzerinden işlem yapabilecek. Ayrıca 0352 320 54 45 numaralı telefon üzerinden de detaylı bilgiye ulaşılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.