Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
BİST 9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Kaymakam Çiçek, kitap okuma etkinliğine katıldı

KAYMAKAM ÇİÇEK, KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kaymakam Çiçek, kitap okuma etkinliğine katıldı
2

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile yürütülen “Emet Okuyor Geleceğe Nefes Oluyor” isimli kitap okuma kampanyası kapsamında Ashaboğlu Ortaokulunda düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Okuma etkinliği programına Kaymakam Hasan Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Ziyaretleri sırasında ilk olarak okul kütüphanesini ziyaret eden Kaymakam Hasan Çiçek, burada öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler öğrenciler ile birlikte kısa süreli kitap okudular. Okuma etkinliğinden sonra öğrencilerle kısa süreli sohbet eden Kaymakam Hasan Çiçek, öğrencilere kitap okumanın, okuduğunu anlamanın ve öğrenmenin en iyi yolu olduğundan bahsetti. Kaymakam Çiçek, daha sonra İngilizce sınıfını da ziyaret etti. Okul Müdürü ve öğretmenlerden yapılan çalışmalar ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler ile birlikte ders işleyen Çiçek, öğrencilere derslerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Hasan Çiçek burada yaptığı konuşmada, “Bizim bütün amacımız sizleri okumaya teşvik ederek okuma kültürünü geliştirmek, bilgilerinizi arttırmak ve belirlediğiniz hedeflere en doğru şekilde ilerlemenizi sağlamaktır. Sizlere sürekli kitap okumayı öneriyor, derslerinizde, sınavlarınızda ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret bitiminde okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler Kaymakam Hasan Çiçek’ e göstermiş oldukları ilgi, alaka ve eğitime vermiş oldukları destekleri için teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.