Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Kaymakam Çiçek, Anadolu Lisesi’nde okuma etkinliğine katıldı

KAYMAKAM ÇİÇEK, ANADOLU LİSESİNDE OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kaymakam Çiçek, Anadolu Lisesi’nde okuma etkinliğine katıldı
2

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, “ Emet Okuyor Geleceğe Nefes Oluyor ” projesi çerçevesinde Gazi Emet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen okuma etkinliğine katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Gazi Emet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen okuma etkinliğine Kaymakam Hasan Çiçek, Milli Eğitim Müdür Vekili Nuri Ceyhan, Gazi Emet Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Uysal, Okul İdarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Hasan Çiçek ve beraberindekiler ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle kısa süreli kitap okudular. Okuma etkinliğinin sonunda öğrencilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek kısa süreli sohbet eden Çiçek, onlara kitap okumanın öneminden bahsetti, görüş ve önerilerini aldı. Öğrencilere hangi kitapları okuduklarını, kitap okuma konusunda neler hissettiklerini, neler düşündüklerini ve neler öğrendiklerini soran Kaymakam Çiçek, “ Öncelikle okuma etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği olanlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en yakın arkadaşının kitaplar olmasını, planlı ve sürekli olarak kitap okumalarını istiyoruz. Birinci hedefimiz budur. Çünkü okumak bilgiye ulaşmanın, geleceğe hazırlanmanın, düşünce ufkunu geliştirmenin ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmenin en etkili aracıdır“ ifadelerini kullandı.

Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Hasan Çiçek, okulun genel durumu ve öğrencilerin üniversiteye hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler alıp karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.