Dolar 32,4453
Euro 34,7618
Altın 2.428,31
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

İlkokulda kütüphane açılışı gerçekleşti

ESKİŞEHİR ETİ MADEN İŞLETMELERİ İLKOKULU’NDA ‘KÜTÜPHANE AÇILIŞI’ GERÇEKLEŞTİ

İlkokulda kütüphane açılışı gerçekleşti
2

Eskişehir Eti Maden İşletmeleri İlkokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Kütüphane açılış öncesi öğrenciler tarafından hazırlanan plastik atık ile yapılan icatlar incelendi. ‘Kütüphane, eğitim kurumlarının kalbidir’ düşüncesiyle kütüphanede; öğrencilerin daha fazla vakit geçirmeleri ve keyif almaları için birtakım ortamlar tasarlandı. Okul kütüphanesi ilgi çekici hale geldi. Kütüphaneye, ‘Kitap Kafe’ ismi verildi.

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu açılışta yaptığı konuşmada, “Okulda kütüphanenin oluşturulmasında ve açılmasında emeği geçenleri kutlarım. Öğrencilerin daha fazla bilgi öğrenmesinde ve araştırmasında kütüphanenin önemi büyüktür’’ dedi. Burada öğrenciler kitaplarını okurken sevdiği içecek ve atıştırmalıklar ikram edilerek öğrencilerin kütüphaneye ilgisi artırıldı. ‘Sahne Köşesi’ ile; öğrencilerin okuduğu kitapları daha eğlenceli hale getirilerek, kütüphanelerin canlandırmaları hedeflendi” dedi.

‘Yazar Köşesi’ ile her ay bir yazarın tanıtılması ve o yazara ait kitapların kütüphaneye temin edilerek kütüphanenin her zaman güncel kalması amaçlandı. Ayrıca yeni neslin tanımadığı ansiklopedilerle duvar saati oluşturularak, unutulmaya yüz tutmuş ansiklopediler çocuklara tanıtıldı. Eti Maden İşletmeleri İlkokulu’nun bodrum katının koridoru içinde; akil ve strateji oyunları ile, masa tenisi yerleştirilerek o bölüm sosyal aktivite alanı haline getirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.