Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Havlu fiyatları da zamlardan nasibini aldı!

Havlu fiyatları da zamlardan nasibini aldı!
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Merve ÖZDEMİR ÇEVİK – Muhammed Taha ÇELİKBAŞ – Herkes Duysun / BURSA (İGFA) – “Havlu nereden alınır?” deyince akla kuşkusuz Bursa gelir.

Kestanesi kadar havlusu ile de meşhur olan Bursa’nın havlusu da ne yazık ki artan zamlardan nasibini alırken bilhassa düğün yapacak olanların çeyiz alışverişleri de etkilendi.

Bursa Havlucular Çarşısı’ndaki esnaf güncel fiyatlar hakkında bilgi verirken, “Bugün bize gelip ben çeyizlik havlumu, misafirime banyo havlusu alacağım, ayak havlusu alacağım, bornoz takımı alacağım dediğinizde en alt limit 5 bin TL ama bu işin sınırı yok. İşlemesi ve kalitesine göre fiyat skalası değişiklik gösteriyor. 20 TL’ye de havlu satıyoruz, 100 TL’ye de havlu satıyoruz. Giyim sektöründe de durum aynı. Bu sene özellikle Allah düğün yapanların yardımcısı olsun. Geçen sene bir düğün 500 bin TL’ye mal ediliyorsa bu sene 2-3 katına mal oluyor. Altın fiyatları belli, bizim fiyatlar da belli. Bir ay içerisinde ürünlere ortalama yüzde 30, yüzde 40 zam geldi.” dedi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.