Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Gülümbe köyü sakinleriyle bir araya geldi

AK PARTİ İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM, BAYIRKÖY BELDE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YAMAN, İL GENEL MECLİS ÜYESİ OSMAN YILMAZ, AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI NAİL ÖZTÜRK VE TEŞKİLAT ÜYELERİ İLE BİRLİKTE GÜLÜMBE KÖYÜ SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Gülümbe köyü sakinleriyle bir araya geldi
2

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Ramazan ziyaretleri sebebi ile Gülümbe köyü sakinleri ile teravih namazının ardından bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclis Üyesi Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve teşkilat üyeleri ile birlikte iftar sonrası merkeze bağlı Gülümbe köyü sakinlerini ziyaret etti. Köy kahvesinde vatandaşlarla samimi sohbet gerçekleştiren Başkan Yıldırım, “Ramazan ayının güzelliğini halkımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan ile yardımlaşma hususu bizler için hep çok kıymetli olmuştur. Yardımlaşmanın bu denli önemli olduğu Ramazan ayında, Gülümbe köyünde yaşayan hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduk. Ziyaretlerimizde hem hemşehrilerimizin gönlüne dokunmaya hem de muhabbetlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemli olduğu bu zamanlarda, aziz milletimizin her kesiminde huzuru ve refahı yine hep birlikte getireceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.