Dolar 32,3975
Euro 34,5628
Altın 2.381,18
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 15°C

Uluçay, “STK’larımızın enerjisi ve bizim etkimizle güzel çalışmalara imza atacağız”

Uluçay, “STK’larımızın enerjisi ve bizim etkimizle güzel çalışmalara imza atacağız”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay günlük programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan Uluçay, “Sivil toplum kuruluşlarımızın enerjisi ve bizim yerel yönetimlerdeki etkimizi birleştirerek güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inancımız tam Allah’ın izniyle” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay günlük programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Uluçay’a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Uluçay ve beraberindeki heyet program kapsamında Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Yetim Sev Vakfı, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret ettiler.

Uluçay, “STK’larımızın enerjisi ve bizim etkimizle güzel çalışmalara imza atacağız”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Uluçay, “Bugün günümüzün büyük bir çoğunluğunda sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Öncelikle şehrimizin, toplumumuzun gelişmesine ve bilinçlenmesine önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşlarımıza  bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımız insani yardımdan sosyal hizmetlere, bağımlılıkla mücadeleden eğitim ve yaşam standartlarının iyileştirilmesine, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda aktif olarak hemşehrilerimize hizmet veriyorlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak yeni dönemde birlikte neler yapabiliriz ile dertlenen bir gayretle çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini gidermek noktasında kendileri ile her an her zaman istişare halinde olduk. Yeni dönemde de üzerimize düşen her görevi mutlaka yerine getirerek kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesilleri şuurlu ve bilinçli yetiştirmek adına da projelerimiz olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızın enerjisi ve bizim yerel yönetimlerdeki etkimizi birleştirerek güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inancımız tam Allah’ın izniyle” dedi.