Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Görevden alma ve atamalar Resmi Gazete’de

Görevden alma ve atamalar Resmi Gazete’de
2

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ve 3 yönetim kurulu üyesi ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım, Diyarbakır, Eskişehir ve Isparta’da İl Milli Eğitim Müdürleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda iki müdür görevden alındı. Boş olan bazı bakanlık kurumlara ilişkin müfettişlikler ve müdürlüklere de atamalar yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın görevden alındı. Görevden alınan Sezai Aydın’ın yerine Mehmet Ali Köse getirildi.

Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım görevinden alınırken, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Isparta Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz görevlerinden alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcısı Naci Kaya ile 4. Bölge Yusuf Taşkan görevlerinden alındı. Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcılığına Burak Okçu getirildi. 

Öte yandan aynı kararnamade çeşitli bakanlık ve kurumlarda boş olan makamlara ve müfettişliklere de atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı yayımlanan karar listesinin tümüne ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.