Dolar 32,3875
Euro 34,7776
Altın 2.435,69
BİST 9.983,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Gençlere yönelik ortak proje

KÜTAHYA’NIN TAVŞANLI İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA EĞİTİM VE KÜLTÜREL İŞBİRLİĞİ DAHİLİNDE PROJE ÇALIŞMASI GÖRÜŞÜLDÜ.

Gençlere yönelik ortak proje
2

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda eğitim ve kültürel işbirliği dahilinde proje çalışması görüşüldü.

Kurumsal Web Tasarım

Tavşanlı’da; ahlaki ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven, yerli ve milli bir gençliğin yetişmesi için tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ’elini taşın altına’ koyacak.

Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi ve sivil toplum kuruluşları; gençlere yönelik düzenlenecek eğitim ve kültürel projeler için işbirliği içerisinde çalışacak.

“Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezi’nden Çanakkale Ruhu ile 2023 Türkiye’sine Kültür, Sanat, Spor Faaliyetleri Projeleri” adı verilen projenin ilk toplantısı Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve TTSO Başkanı Davut Efe ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda; proje çerçevesinde gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin DPÜ Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.