Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Geleceğin yönetici adaylarına özel eğitimler Anadolu Üniversitesi İİBF’de başlıyor

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ (İİBF), 2021-2022 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE DERS KATALOGLARINA ÜNİVERSİTE-SANAYİ-SEKTÖR İŞ BİRLİĞİNE ÖRNEK TEŞKİL EDEN “DATA ANALYTİCS, BUSİNESS INTELLİGENCE & PROCESS” İSİMLİ YENİ BİR DERS EKLEDİ.

Geleceğin yönetici adaylarına özel eğitimler Anadolu Üniversitesi İİBF’de başlıyor
2

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Döneminde ders kataloglarına üniversite-sanayi-sektör iş birliğine örnek teşkil eden “Data Analytics, Business Intelligence & Process” isimli yeni bir ders ekledi.

Kurumsal Web Tasarım

İlgili ders, denetim, sigorta, danışmanlık ve vergi konularında öncü uluslararası şirketlerden biri olan PricewaterhouseCoopers’ın (PwC) profesyonel yöneticileri tarafından çevrim içi yürütülecek. Üniversite-sanayi-sektör iş birliğine örnek teşkil eden bu ders sonunda başarı gösteren öğrencileri PwC’de çeşitli fırsatlar bekliyor olacak.

“Data Analytics, Business Intelligence & Process” dersinde bilgi teknolojilerindeki büyük gelişmeler sonucunda kurumların karşı karşıya kaldığı büyük miktarda verinin oluşturulması ve işlenmesi ile ilgili analizlere yer verilecek. Öğrenciler nesnelerin interneti (IoT) teknolojileri, blokzincir ve 3D baskı gibi çığır açan teknolojiler hakkında da bilgi sahibi olacak. Geleceğin yöneticileri olacak olan öğrenciler veri analitiği konusunda kendilerini geliştirme fırsatı bulacakları gibi geleceğin yönetici adayları, operasyonlarını planlamak ve yürütmek için veri analitiği yardımıyla uluslararası ticarette ve kurumlarda çok geniş olan değerli bilgileri nasıl kullanacaklarını öğrenecek.

Ders modern zamanlarda bilginin nasıl işlendiğini öğrenmek isteyen öğrencileri bekliyor

Çevrim içi olarak yürütülecek derste yıkıcı teknolojiler, veri işleme, ERP sistemleri ve veri analitiği ile benzer konular üzerinde durulacak. İİBF, doğru verinin bulut içerisinden çıkarılarak rekabetçi bir avantaj oluşturacak şekilde kullanılmasını teşvik eden bilişim teknolojileri ve bu teknolojilerin getirdiği yenilikler ile modern zamanlarda bilginin nasıl işlendiğini öğrenmek isteyen öğrencileri derse katılmaya davet ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.