Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Gediz’de ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi

GEDİZ’DE ÇOCUK FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Gediz’de ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi
2

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) personeli aldıkları temel gıda malzemeleriyle ihtiyaç sahibi aileler için ramazan kolisi hazırladı ve paketledikleri erzak kolilerini ailelere ulaştırdı.

Kurumsal Web Tasarım

Gediz Kredi Yurtlar Kurumu personeli paylaşma ayı olan Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olmasından yola çıkarak aldıkları temel gıda malzemelerini bir araya getirip ihtiyaç sahibi aileler için 14 koli ramazan paketi hazırladı.

Personelin aldığı gıda malzemeleri yurtta yine öğrenciler tarafından kolilere yerleştirildi. Her birinde 14 kalem gıda malzemesi olduğu koliler, gönüllü yurt öğrencileri tarafından Sosyal Yardımlaşma Derneğinden alınan bilgilerle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Gediz KYK Müdürü Figen Börek, “Ramazan bereket ve paylaşma ayı olmasından dolayı bizde elimizden gelen imkanlar ile muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere yurt personellerinin desteğinde kolilerimizi hazırladık. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Şeker, un, pirinç, çay, yağ gibi temel ihtiyaçlar olan gıda malzemelerinden alabildiklerimizi kolilere yerleştirdik ve hep birlikte arkadaşlarımızla ve öğrencilerimizle ailelere ulaştırdık. Paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.