Dolar 32,1938
Euro 34,9894
Altın 2.507,34
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 17°C

Gedi̇zde Enerji̇ Naki̇l Hatları Yer Altına Alınıyor

GEDİZ’DE ENERJİ NAKİL HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesinde görüntü kirliliğine neden olan ve daha kaliteli, kesintisiz bir hizmet sunulması amacıyla şehir içindeki elektrik şebekelerinin yer altına alınması ve köşk tipi trafo binası yapım çalışmaları başladı.

Kurumsal Web Tasarım

İlçenin estetik yapısının değişmesi ve görüntü kirliliğinin ortadan kalkması noktasında önemli çalışmalar yürüten Gediz Belediyesi kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcileriyle yaptığı görüşmeler neticesinde yürütülen çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemiz Umurbey Mahallesi’nin tamamı, Sanayi Sitesi’nin tamamı ve Uluoymak Mahallesi’nin bir kısmında enerji nakil hatlarının yer altına alma çalışmaları ilgili firma ve yüklenici firma tarafından aralıksız devam ediyor. Gediz’de yeraltına alınacak olan enerji nakil hatları sayesinde abonelere eskisinden daha kaliteli, kesintisiz ve güvenli elektrik enerjisi sağlanabilecek. Görüntü kirliği zaman zaman da tehlike arz eden elektrik hatları, modern bir kente yakışır şekilde olacak. Yapılan çalışma ile ayrıca elektrik kaynaklı oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilirken, elektrik telleri nedeniyle ağaç kesimleri sona erecek. Çalışmalar çerçevesinde vatandaşlarımızın gösterdikleri hassasiyet ve anlayış için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akçadurak ayrıca; “Elektrik şebekelerinin yer altına alınmasının gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen herkese şahsım ve Gediz halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.