Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Başkan Yıldırım, “Gençlik ile birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyoruz”

AK PARTİ BİLECİK İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI VE AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MUHAMMET KARADAYI

Başkan Yıldırım, “Gençlik ile birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyoruz”
2

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti il Gençlik Kolları Teşkilatı ve AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birimi (ÜNİAK) bünyesinde bulunan gençlerle bir araya geldi. İl Başkanı Yıldırım, gençlere duyduğu güveni, “Gençlik ile birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyoruz” ifadeleriyle anlattı.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı düzenlenen kahvaltı programında partinin gençlik kolları ve ÜNİAK teşkilatı ile kahvaltı programında buluştu. Çok sayıda gencin katıldığı toplantı Pelitözü Gölet’inde gerçekleştirildi.

“Gençlik ile birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyoruz”

Gençlerin yeniliklere daha çok açık olduğunu ve iktidarın gençlere ihtiyacı olduğunun altını çizen İl Başkanı Serkan Yıldırım, “AK Parti iktidarı olarak gençlerimize olan inancımız tamdır. Onlar gelecekte görev aldıklarında ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklardır. Bizlerde onların daha iyi bir gelecekte yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. AK Parti gençlerin yanındadır ve olmaya da devam edecektir. Gençlik ile birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.