Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Alper Yağcı, STK ve Esnaf Ziyaretleriyle Seçim Kampanyasını Güçlendiriyor

Alper Yağcı, STK ve Esnaf Ziyaretleriyle Seçim Kampanyasını Güçlendiriyor
2

İYİ Parti Belediye başkan adayı Alper Yağcı, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde yoğun bir ziyaret programı yürütüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği, Astsubay Emekliler Derneği ve İşsizler Derneği gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, Meydanoğlu Zafer İşhanı esnafını da ziyaret eden Yağcı, yerel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

STK başkanları ve esnaf ile gerçekleştirdiği görüşmelerde, bölgenin sorunlarına vakıf olduklarını ve çözüm yolları üzerinde istişarede bulunduklarını belirten Yağcı, İşsizler Derneği Başkanı Hasan Bey’in özellikle ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere yaptığı yardımları takdirle karşıladığını ifade etti. Aynı zamanda Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz’i uzun yıllardır devam ettirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları için tebrik eden Yağcı, Cengiz’in iyi dileklerine de teşekkürlerini iletti. Yağcı bu şehirde bir kişi dahi aç yatağa giriyorsa bu Belediye Başkanının ayıbıdır. İYİ Parti Belediyeciliğinde kimsenin aç uyumayacağının sözünü veriyorum” dedi.

Yağcı, sağlıklı bir belediyecilik anlayışının sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın yönetim sürecine dahil edilmesiyle mümkün olacağını vurgulayarak, herkesin görüşlerine açık bir yönetim anlayışından bahsetti. Afyonkarahisar’da her kesimin fikirlerinin alınacağı, eleştirilere açık ve şeffaf bir belediye başkanlığı vaat etti.

Emekli astsubayların yaşadığı ekonomik zorluklara da dikkat çeken Yağcı, hem emeklilerin hem de toplumun genelinin adil olmayan bir gelir dağılımından mustarip olduğunu söyledi ve bu durumu yaşatanların kendilerini sorgulaması gerektiğinin altını çizdi.

Yağcı’nın Meydanoğlu Zafer İşhanı esnafını ziyareti sırasında da belediyenin kapılarının herkese açık olacağını ve ileride belediye başkanı olarak ulaşılabilir olacağının sözünü verdi. Kendisine zamanın her saati ulaşılabileceğini, sorunları yerinde tespit etmek ve çözümü için harekete geçeceğini ifade etti.

ETİKETLER: , ,