Dolar 32,2381
Euro 34,7780
Altın 2.410,32
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 13°C

Gebze’de çok sayıda tarihi geçmiş ürün imha edildi

Gebze’de çok sayıda tarihi geçmiş ürün imha edildi
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Zabıta ekipleri, reyonlarında tarihi geçmiş gıda ürünleri bulunduran Gebze’deki bir market hakkında tutanak tuttu.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’de yaşayan vatandaşların huzurunu, güvenini ve sağlığını düşünen ve bu sorumluluk bilinciyle tüm ilçelerde 7/24 esasına göre çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası halk sağlığını riske atacak hiçbir duruma müsamaha göstermiyor.

Bu bağlamda ekipler, Gebze’de bir vatandaşın ihbarı üzerine gittiği bir zincir markette son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri bulunduğunu tespit etti.

TUTANAK TUTULDU, ÜRÜNLER İMHA EDİLDİ

Gebze’de bir vatandaşın ihbarı üzerine gittiği bir zincir markette son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri bulunduğunu tespit eden ekipler, ilgili market hakkında tutanak tuttu. Yaşanan bu olumsuzluk ile ilgili tutanaklar İl Ticaret Müdürlüğü’ne gönderildi. Müdürlük tarafından ise ilgili markete idari para cezai işlemi uygulanacak. Reyonlardan toplanan ürünler ise ekiplerin gözetiminde imha edildi.

Büyükşehir Zabıtasının vatandaşların sağlığını korumak için kent genelinde yerel ve zincir marketlere yönelik seri denetimlerine devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.