Dolar 32,3778
Euro 34,7272
Altın 2.425,48
BİST 9.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C

eTwinning kalite etiketi ödül töreni gerçekleştirildi

ETWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

eTwinning kalite etiketi ödül töreni gerçekleştirildi
2

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürüğü eTwinning kalite etiketi ödül töreni gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

eTwinning kalite etiketi ödül törenine, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ile etiket alan okul idarecileri ve kalite etiketi alan öğretmenler katıldı. Törende öncelikle Şeyh Edebali Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Vahdet Altun tarafından ‘Eğitimde Yenilik ve Dönüşüm’ isimli proje hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak koordinatörlüğünü üstlendiğimiz Eğitimde Yenilik ve Dönüşüm Projesi ile öğretmenlerimizin niteliksel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. Nitekim projede ortaya çıkan ürünler ve gerçekleştirilen etkinlikler bizleri mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Bu vesile ile çalışmalarıyla eTwinning Kalite Etiketi almaya hak kazanmış değerli meslektaşlarımı kutluyorum” ifadelerini dile getirdi.

Bireysel ve okul bazlı eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımıyla devam eden tören müzik öğretmenleri Harun Atapay, Erol Işık ve Çağrı Pala tarafından verilen müzik dinletisi eşliğindeki kapanış yemeği ile son buldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.