Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Eski̇şehi̇r Başarı Ödülleri̇nde Oylama Bugün Başlıyor

İÇ ANADOLU BÖLGESİ VE ŞEHRİN EN GÖRKEMLİ ORGANİZASYONU OLAN ESKİŞEHİR BAŞARI ÖDÜLLERİNDE OYLAMA HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR.

Eski̇şehi̇r Başarı Ödülleri̇nde Oylama Bugün Başlıyor
2

Eskişehir Başarı Ödüllerinde oylama heyecanı bugün başlıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Aday listelerinin jüri üyeleri ve organizasyon komitesi tarafından oluşturulduğu 48 farklı kategoride en iyilerin seçileceği Eskişehir Başarı Ödülleri “1. Etap” ve “Final Etabı” olmak üzere, noter huzurunda 2 etaptan oluşuyor. 1. Etap’ta yüzde yüz 100 halk oylaması geçerliyken, final etabında ise yüzde 50 halk oyu ve yüzde 50 Jüri oyu geçerli olacak. Bu sene 3’üncü kez gerçekleştirilen ödül töreninde 35 kategori halk oylaması ve jüri oyları ile belirlenecek 13 kategoride ise ödüller yalnızca jüri oyları ile sahiplerini bulacak. www.eskisehirbasariodulleri.com sayfasında açılan oylama ile başlayan süreç 14 Ocak 2023 tarihinde yapılacak final gecesi ile son bulacak.

Ahmet Can Akdemir öncülüğünde, Network Türkiye’nin organizasyonuyla, her yıl yüz binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve Türkiye’nin en geniş katılımlı yerel ödül töreni organizasyonu olma özelliği taşıyan Eskişehir Başarı Ödülleri, Wilma Elles ve Soner Yüksel’in sunumu eşliğinde ve Burak Kut konseriyle son bulacak. Geçtiğimiz yıl 600 adayın yer aldığı Eskişehir Başarı Ödülleri’nde, 200 binden fazla tekil kişi tarafından oy kullanılmıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.