Dolar 32,4054
Euro 34,7939
Altın 2.409,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

En İyi̇leri̇n Terci̇hi̇ Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde İki̇nci̇ Üni̇versi̇te Kayıtları Devam Edi̇yor

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2022-2023 AKADEMİK YILI İÇİN 22 AĞUSTOS’TA BAŞLAYAN İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI DA ŞİMDİDEN REKOR SAYIYA ULAŞTI. ‘İKİNCİ ÜNİVERSİTE’ OLANAĞI İLE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, HAYALLERİ BİR DİPLOMAYA SIĞMAYANLAR İÇİN ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA SINAVSIZ BAŞVURU VE KAYIT OLMA İMKÂNI TANIYOR.

En İyi̇leri̇n Terci̇hi̇ Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde İki̇nci̇ Üni̇versi̇te Kayıtları Devam Edi̇yor
2

Anadolu Üniversitesi’nde devam eden İkinci Üniversite kayıtlarında şimdiden rekor sayıya ulaşıldığı bildirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Anadolu Üniversitesi, 2022-2023 Akademik yılı için 22 Ağustos’ta başlayan İkinci Üniversite kayıtlarında şimdiden rekor sayıya ulaştı. ‘İkinci Üniversite’ olanağı ile Anadolu Üniversitesi, hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvuru ve kayıt olma imkânı tanıyor. İkinci Üniversiteye herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da ön lisans programlarına başvurabiliyor.

Hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için şartsız ve sınavsız İkinci Üniversite imkânı

Hangi meslekte olursa olsun bireylere diledikleri eğitimi alma hakkını tanıyan Anadolu Üniversitesi; bürokratlardan, akademisyenlere, sanatçılardan öğrencilere kadar toplumun her kesiminden insana ulaşmanın ve eğitim vermenin de gururunu yaşıyor. İkinci Üniversite kayıtları için en yoğun ilgiyi ise Bilgisayar Programcılığı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İş Sağlığı ve Güvenliği, Aşçılık, Yönetim Bilişim Sistemleri, Görsel İletişim Tasarımı programları görüyor.

Kariyerinde yükselmek, ilgi duyduğu bölümde okumak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için İkinci Üniversite şartsız ve sınavsız 39 ön lisans ve 21 lisans programında okuma fırsatı sunuyor. İkinci Üniversite’ye kayıt yaptırmak isteyen adayların https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile başvuru yapması gerekiyor. İkinci Üniversite hakkında detaylı bilgi 7/24 hizmet veren çağrı sisteminden veya http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ web sitesinden alınabilir. Kayıtlar 17 Ekim’e kadar devam edecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.